Januari 2016 - sammanfattning

Hej!
 
Jag tänkte börja göra månadssammanfattningar här på bloggen. Både bokrelaterade och icke-bokrelaterade saker får ha en plats här tänker jag. Vi får se om jag ändrar i upplägget sen och skriver om vissa saker i veckosammanfattningar i stället. Hmmm... vi får väl se, men det är i alla fall i de här ni ska kolla om ni vill se vad jag läst varje månad! Slutdelen av inlägget är lite småinspirerat av Rania Marias Söndagssvep som dessutom är ett bra bloggtips!!
 
Böcker jag läst i Januari:
 
 1. Askfödd - Sabaa Tahir recension här.
2. Utvandrarna - Vilhelm Moberg recension här. En recension som enligt mig är mycket bra!
3. Coraline - Neil Gaiman recension här.
4. Expeditionen, min kärlekshistoria - Bea UUsma En riktigt bra och intressant bok om Andréexpeditionen som skulle vara den första att flyga över nordpolen i luftballong, men störtade och hela expeditionen dog av någon mystisk anldening man inte vet. Kanske kommer en lägre recension på denna längre fram!
5. Liftarens guide till galaxen - Douglas Adams
6. Restaurangen vid slutet av universum - Douglas Adams
7. Livet, universum och allting - Douglas Adams Vilka är tre delar i en klassisk fantasyserie på 5 eller 6 böcker beroende på hur man räknar... Kommer kanske recensera dessa när jag läst ut alla! Men hittils är böckerna riktigt bra och väldigt random med nördiga skämt.
 
Sammanfattningsvis en mycket bra läsmånad mycket tack vare otaliga timmar i flyg, buss, bil och tåg...
 
 Böcker jag köpt i Januari:
 
1. The wild truth - Carine McCandless vilket är ytterligare material till en av mina absoluta favoritblöcker genom tiderna Into the wild av Jon Krakauer som är en verklighetsbaserad historia om en kille med ett utifrån sett perfekt liv som blir trött på samhällets normer och bestämmer sig för att leva utanför samhället i vildmarken.
 
Att jag bara köpt en bok denna månad är ju jättebra, men det brukar bli fler... Denna inköptes på Waterstone´s bokhandel i Amsterdam när jag var där i början på Januari.
 
Några bilder från Januari: Härlig springrunda i skogen// Snowboard i Härjedalen// Inlagd rödlök// Standardfrulle// Älskade, saknade Amsterdam// En mysko fotografiuppgift på temat Madness.
 
Något jag gjort i Januari som jag aldrig gjort förut:
Blivit bogserad eftersom bilen la av på motorvägen...
 
Kul saker på interwebz januari:
How to kick-start your reading year En youtubvideo av Boksandquills.
Hittat denna hemsida med sjukt fina smycken med Bl.a. rymdtema!
Daniel Radcliffes sjukt fina brev till Alan Rickman
 
en bokslukares vardag, listor | månadssammanfattning | | En kommentar |
Upp